Политика конфиденциальности

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА COOKIES ВЕБ-САЙТУ

https://nohoinvestment.com

I. ВИЗНАЧЕННЯ

1. Адміністратор персональних даних - Noho Investment Товариство з обмеженою відповідальністю з місцезнаходженням у Кракові, вул. Армії Крайової 25, 30-150 Краків, внесене до реєстру підприємців Національного судового реєстру районним судом Кракова-Середмістя у Кракові, XI господарський відділ під номером KRS: 0000600768, ІПН: 5252646224, РЕГОН: 363693536.

2. Веб-сайт – веб-сайт, керований Адміністратором за адресою: https://nohoinvestment.com

3. Користувач - фізична особа, яка використовує веб-сайт,

4. Персональні дані - будь-яка інформація, що стосується ідентифікованої або можливої для ідентифікації фізичної особи (,, суб'єкта даних"); ідентифікована фізична особа — це особа, яка може бути прямо або побічно ідентифікована, зокрема, на основі ідентифікатора, такого як ім'я та прізвище, ідентифікаційного номера, даних про місцезнаходження, інтернет-ідентифікатора або одного або декількох конкретних фізичних, фізіологічних, генетичних, психічних факторів, економічної, культурної або соціальної ідентичності фізичної особи.

5. RODO – Постанова (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року Про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних та про вільне переміщення таких даних та скасування директиви 95/46 / EC (загальне положення Про захист даних).

II. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Ця Політика конфіденційності та файлів Cookies інформує Вас про правила обробки персональних даних на сайтах, що належать Адміністратору персональних даних та афілійованим товариствам, а також про використання файлів cookie, які можуть бути використані або доступні при використанні вами веб-сайту.

III. ОБСЯГ І ЗБІР ДАНИХ У ЗВ'ЯЗКУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОРИСТУВАЧЕМ ВЕБ-САЙТУ

У зв'язку з використанням Користувачем веб-сайту збирається інформація про діяльність користувача на сайті, в тому числі дані, збережені у вигляді файлів cookie і журнали сервера. Адміністратор, як правило, не обробляє Персональні дані користувачів у зв'язку з використанням файлів cookies, бо відомості, отримані за допомогою цих файлів не можуть бути використані для ідентифікації та визначення особистості користувача (Адміністратор обробляє тільки дані статистики, анонімні).

IV. КОНТАКТ З АДМІНІСТРАТОРОМ

З будь-яких питань, що стосуються обробки персональних даних Користувачів Адміністратором, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти k.czuprynska@nohoinvestment.com або за телефоном: 509165606.

V. ОБСЯГ ОБРОБЛЮВАНИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Під час використання деяких функцій Веб-сайту Користувачеві може бути запропоновано надати свою персональну інформацію. Обсяг обов'язкових і необов'язкових даних кожного разу визначається відповідно до потреб даної послуги, якою Користувач має намір скористатися. Дані через Сервіси збираються Адміністратором безпосередньо від суб'єктів даних.

У разі використання Користувачами Сервісів виключно з метою ознайомлення зі змістом Сервісів, Адміністратор може збирати про Користувача певну інформацію за допомогою файлів cookie, про що Користувачі щоразу інформуються Адміністратором. Інформація про файли cookie, що використовуються на сайтах, міститься в пункті XI або XIII цієї Політики конфіденційності.

Надання даних є добровільним, але необхідним для використання наданих функцій Веб-сайту, включаючи контактні форми. Відмова від прийняття положень цієї Політики конфіденційності означає неможливість використання наданих функцій Веб-сайту, і Користувач повинен відмовитися від передачі персональних даних з використанням формулярів, якщо він не згоден з положеннями цієї Політики.

VI. ЦІЛІ ТА ПРАВОВІ ОСНОВИ ЗБОРУ ДАНИХ

Адміністратор збиратиме та оброблятиме персональні дані користувачів виключно відповідно до положень цієї Політики конфіденційності. Всі дані, надані Користувачем, будуть використовуватися Адміністратором виключно для цілей:

• у маркетингових цілях, коли Користувач дає згоду на отримання від Адміністратора комерційних або маркетингових повідомлень (включаючи інформаційну розсилку) - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO;

• забезпечення обслуговування клієнтів і зв'язку з Користувачем, в тому числі для інформування про будь – які зміни щодо пропозицій, продуктів і послуг, пропонованих Адміністратором – правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. b) або f) RODO;

• обробка персональних даних для виконання обов'язків, що випливають із законодавства - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. c) RODO;

• виконання всіх договірних зобов'язань перед діловими партнерами Адміністратора, що становить наш законний інтерес до обробки даних - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO;

• з метою аналізу, розвитку, поліпшення (в тому числі для поліпшення користувацького досвіду), адміністрування, обслуговування, технічної підтримки та безпеки веб - сайту, що становить наш законний інтерес до обробки даних - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO;

• можливого встановлення, розслідування або захисту від претензій, забезпечення дотримання або розслідування можливих порушень умов використання веб - сайту або інших фактичних чи можливих незаконних дій, захисту прав, власності або безпеки веб-сайту, Користувачів, клієнтів і співробітників Адміністратора та інших третіх осіб, що становить наш законний інтерес до обробки даних - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO;

• з метою використання наданих Адміністратором контактних форм на Веб-сайті, в тому числі для обробки запитів і поданих запитів через наданий Користувачем канал контакту - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO;

• у маркетингових цілях, в тому числі та в цілях профілювання в маркетингових цілях - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO;

• з метою використання інструментів наших партнерів, що підтримують роботу Веб-сайту, та використання цих інструментів для забезпечення функціональності Веб-сайту відповідно до пункту XIII цієї політики - правовою підставою обробки даних є ст. 6 абз. 1 літ. f) а в ситуаціях, необхідних чинним законодавством ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO, тобто згода Користувача.

VII. ОДЕРЖУВАЧІ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані Користувачів можуть бути передані Адміністратором:

• іншим товариствам, що входять до групи капіталу Адміністратора, і товариствам, які працюють з Адміністратором, якщо такі дані необхідні у зв'язку з реалізацією інтересів Адміністратора;

• особам, уповноваженим Адміністратором, тобто співробітникам і колегам, які повинні мати доступ до персональних даних для виконання своїх обов'язків;

• персональні дані Користувачів можуть передаватися нашим партнерам та зовнішнім організаціям, які надають послуги Адміністратору, та оброблятися ними з метою надання їм можливості виконувати замовлені Адміністратором послуги, включаючи постачальників ІТ-послуг, суб’єктів, що надають послуги посередництва з нерухомістю, адміністративні, поштові або кур'єрські послуги, а також бухгалтерські, маркетингові та юридичні послуги;

• державним органам або організаціям, які мають право на отримання даних відповідно до чинного законодавства, наприклад, судам, правоохоронним органам або державним установам, коли вони виступають з вимогою, виходячи з відповідної правової бази.

У разі порушення безпеки даних певні персональні дані можуть піддаватися поданню компетентним органам з метою їх захисту.

У разі співпраці з партнерами Адміністратора або постачальниками, які є сторонніми організаціями, місцезнаходження таких сторонніх організацій може перебувати або на території країн-членів ЄС, або за межами Європейської економічної зони (ЄЕЗ).

У випадку, якщо наші партнери або постачальники мають місце розташування за межами ЄЕЗ, Адміністратор гарантує, що передача даних за межі ЄЕЗ буде здійснюватися відповідно до чинного законодавства в цьому відношенні. Рівень захисту даних в державах за межами ЄЕЗ може відрізнятися від рівня, гарантованого європейським законодавством. Ми можемо передавати дані нашим партнерам за межами ЄЕЗ, зокрема, на підставі прийнятих Європейською комісією рішень або стандартних положень Про захист персональних даних (наприклад, якщо передача відбувається у зв'язку з використанням адміністратором інструменту Google Analytics).

Всі сторонні організації зобов'язані дотримуватися керівних принципів Адміністратора і здійснювати відповідні технічні та організаційні заходи з метою захисту персональних даних користувачів. Одержувачі даних можуть виступати в якості наших обробників (тоді вони повністю підкоряються нашим інструкціям з обробки персональних даних) або в якості незалежних адміністраторів (в цьому випадку необхідно додатково ознайомитися з правилами обробки персональних даних цими суб'єктами).

VIII. ПРАВА СУБ'ЄКТІВ ДАНИХ

Користувач Сервісів має наступні права щодо персональних даних, оброблюваних Адміністратором:

• право доступу до персональних даних Користувача;

• право на виправлення персональних даних Користувача, якщо дані неточні або неповні;

• право на видалення персональних даних;

• право висловлювати незгоду з обробкою персональних даних Користувача. Право заперечення надається, якщо обробка даних Адміністратором заснована на його законних інтересах Адміністратора, наприклад, для профілювання даних в маркетингових цілях. Після отримання заперечень Адміністратор перестане обробляти дані з цією метою, за винятком, якщо існують дійсні, юридично обґрунтовані підстави, які є першорядними щодо інтересів, прав і свобод Користувача, або дані Користувача будуть необхідні Адміністратору для можливого встановлення, розслідування або захисту претензій;

• У разі надання згоди на обробку персональних даних, наприклад, у разі підписки на розсилку або згоди на отримання комерційної інформації, Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на подальшу обробку даних. Відкликати свою згоду можна в будь-який час, звернувшись до Адміністратора за адресою електронної пошти, вказаною в розділі IV цієї Політики конфіденційності. Відкликання згоди не впливає на законність обробки даних, здійснюваної Адміністратором до відкликання згоди Користувачем;

• право на передачу персональних даних Користувача;

• право обмежити обробку персональних даних Користувача;

• право подати скаргу до наглядового органу.

IX. ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Адміністратор зберігає та обробляє персональні дані Користувачів протягом терміну, необхідного для цілей виконання цілей обробки, зазначених у розділі VI цієї Політики конфіденційності, або відповідно до імперативних норм закону, тобто, наприклад, до тих пір, поки Користувач не відкличе свою згоду, або до моменту припинення договору, коли сторони укладуть угоду, з використанням функціональних можливостей веб-сайту.

Після досягнення мети обробки Адміністратор видалить або анонімізує персональні дані, а якщо він має намір обробляти дані в аналітичних цілях, він зобов'язується використовувати дані в обсязі, достатньому і необхідному для конкретних цілей обробки, і зокрема в спосіб, який запобігає ідентифікацію та визначення особистості осіб, до яких відносяться дані (наприклад, за допомогою використання механізмів псевдонімізації).

Х. БЕЗПЕКА

Адміністратор використовує правильні та адекватні технічні та організаційні заходи для забезпечення відповідного рівня безпеки та цілісності персональних даних, застосовуючи перевірені технологічні стандарти для запобігання несанкціонованому доступу до персональних даних Користувачів або інших загроз персональних даних.

XI. ФАЙЛИ COOKIE І ЛОГИ СЕРВЕРА

1. Веб-сайт використовує для своєї роботи файли cookie, які являти собою коротку текстову інформацію, збережену у веб-браузері.

2. При повторному підключенні до Веб-сайту, сайт розпізнає пристрій, на якому відкривається сторінка. Файли можуть бути прочитані системою, що використовується Адміністратором, а також постачальниками послуг, що використовуються в створенні Веб-сайту.

3. Частина файлів cookie анонімізована, що унеможливлює ідентифікацію Користувача без додаткової інформації.

4. Ваш веб-браузер за замовчуванням дозволяє використання файлів cookie на Ваших пристроях, тому при першому відвідуванні Веб-сайту з'являється повідомлення з проханням дати згоду на використання файлів cookie.

5. Файли Cookies, що використовуються у функціонуванні Веб-сайту, виконують такі функції:

а) стан сеансу — файли cookie передають в тому числі інформацію про те, як відвідувачі використовують Веб-сайт, наприклад, які підсторінки вони найчастіше відображають. Вони також дають можливість ідентифікувати відображувані помилки. Таким чином, файли cookie, які використовуються для збереження так званого "стану сеансу", допомагають поліпшити послуги та підвищити комфорт

b) створення статистики - файли cookie використовуються для аналізу того, як користувачі використовують Веб-сайт (як багато хто відкриває веб-сайт, як довго вони залишаються на ньому, який контент викликає найбільший інтерес і т.д.). Це дозволяє постійно покращувати веб-сайт і налаштовувати його роботу відповідно до уподобань користувачів.т перегляду веб-сторінок;

c) рекламні цілі - файли cookie дозволяють показувати рекламу на сайтах наших партнерів або рекламу з використанням інструментів наших партнерів (retargeting або remarketing), перерахованих в пункті XIII нижче.

6. У разі, якщо Ви не бажаєте використовувати cookies при перегляді Веб-сайту, налаштування в веб-браузері повинні бути змінені наступним чином:

а) повністю заблокувати автоматичну обробку файлів cookie, або

b) запитувати повідомлення про кожне розміщення cookies на пристрої. Налаштування можна змінити в будь-який час.

7. Відключення або обмеження використання файлів cookie може призвести до значних труднощів у використанні Веб-сайту, наприклад, у вигляді більш тривалого періоду завантаження сайту, обмежень у використанні функціональності і т. д.

8. Використовуючи файли cookie, можна запам'ятати, наприклад, квартири, що сподобалися з нашої пропозиції Користувачем сайту, ми також можемо вказати джерело входу на наш сайт (UTM; для аналітичних або статистичних цілей адміністратора), історію переглянутих квартир в пропозиції Адміністратора або історію відвідувань сайту і т. д.

9. Деякі події, що викликаються користувачами веб-сайту, і інформація про них зберігаються у формі входу на сервер. Дані, збережені таким чином, призначені тільки для правильного адміністрування роботи Веб-сайту, забезпечення правильної роботи веб-сайту і безперебійної роботи його окремих функцій.

10. В якості логів сервера може бути збережена наступна інформація:

a) марка і модель пристрою, на якому відкривається сторінка;

b) ідентифікатор обладнання;

c) тип і версія операційної системи;

d) дата і час входу,

e) назва та версія браузера,

f) IP-адреса пристрою.

11. У формі входів також можуть бути збережені логи окремих дій користувачів. У цьому випадку логи доступні в інструментах, призначених для підтримки окремих функціональних можливостей Веб-сайту.

12. Дані, зазначені в абз. 9 вище, не пов'язані з конкретними користувачами, і їх використання включає тільки дії, зазначені в пункті 8 вище.

XII. СОЦІАЛЬНІ ПЛАГІНИ

На Сайті використовуються так звані соціальні плагіни, які перенаправляють на профілі Адміністратора, які працюють в соціальних мережах (Facebook, LinkedIn, Instagram). За допомогою функцій, пропонованих цими плагінами, Користувачі можуть перейти на сторінку Адміністратора (так звану „Fanpage") в обраній соціальній мережі та ознайомитися з інформацією про Адміністратора на сайтах, на які здійснюється перенаправлення.

При використанні зазначених плагінів відбувається обмін даними між Користувачем і даними порталом соціальної мережі або веб-сайтом. Однак адміністратор не обробляє дані, які при використанні плагінів збирають адміністратори зазначених сайтів. У зв'язку з цим Адміністратору рекомендується ознайомитися з умовами та політиками конфіденційності цих сервісів перед використанням даного плагіна. Використання певних функцій зазначених постачальників може спричинити за собою використання файлів cookie сторонніх організацій.

Персональні дані, надані добровільно на Fanpage будуть оброблятися Адміністратором з метою управління даними Fanpage, спілкування з Вами, в тому числі надання відповідей на запитання, взаємодії, інформування про пропозицію Адміністратора, організації подій, створення спільноти Fanpage на обраній платформі, до якої ведуть перенаправлення у вигляді соціальних плагінів. З моменту натискання на даний плагін Ваші персональні дані обробляються даним сайтом / сайтом соціальних мереж, а його власник стає співадміністратором персональних даних відповідно до ст. 26 RODO. Стосовно даних, добровільно наданих Вами на сторінках соціальних мереж, Ви маєте права, викладені в пункті VIII цієї Політики.

Більш детальну інформацію про використовувані технології див. в політиці конфіденційності постачальника:

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

LinkedIn: https://pl.linkedin.com/legal/privacy-policy?

Instagram: https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388/

XIII. ІНШІ ІНСТРУМЕНТИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ АДМІНІСТРАТОРОМ

Для деяких функцій на нашому Веб-сайті ми використовуємо послуги сторонніх постачальників. Відповідні послуги в основному є додатковими функціями, які повинні бути Вами обрані або використані (наприклад, сервіси YouTube або Vimeo для ознайомлення з презентаціями або відео, розміщеними нами на цих сайтах).

Ми уклали договірні угоди з відповідними постачальниками про надання або інтеграцію їх послуг і в рамках наших можливостей докладаємо зусиль для того, щоб сторонні постачальники також прозоро інформували про обробку персональних даних і дотримувалися законів Про захист даних.

1. ПОСЛУГИ ВІД GOOGLE INC.:

а) Карти Google

В рамках нашого Веб-сайту ми використовуємо сервіс Google Maps, що надається у зв'язку з деякими функціями Веб-сайту (перенаправлення на місце розташування інвестиції Адміністратора). Це становить юридично обґрунтований інтерес у розумінні ст. 6 абз. 1 літ f) RODO, який одночасно є юридичною основою використання карт Google. Ця послуга надається компанією Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94034, USA (“Google”).

Для використання служби Map Google може знадобитися зберегти вашу IP-адресу. Ця інформація, як правило, буде передаватися на сервери Google в США, де вона потім буде зберігатися. Адміністратор Веб-сайту не впливає на цю передачу даних.

b) YouTube

У нашій онлайн-пропозиції інтегровані відеоролики YouTube, для відтворення яких ми використовуємо плагін YouTube, керований Google (далі - "YouTube"). Оператором послуги є Google.

Ми використовуємо YouTube, щоб показати вам відео і, таким чином, краще інформувати Вас про нас і наші послуги. Правовою основою для інтеграції фільмів є наш законний інтерес у розумінні ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO. Однак використання YouTube для відтворення відео та подальша обробка даних здійснюються виключно на підставі Вашої згоди відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO.

c) Google Ads

Функція Google Ads це послуга, що надається Google, пов'язана з користувачами Веб-сайту, яка дозволяє Адміністратору звертатися з відповідним рекламним повідомленням до осіб, які вже були на Веб-сайті. Ця функція дозволяє залучити до пропозиції Адміністратора на його Веб-сайті Користувачів, які вже використовували його. Адміністратор цим інформує цих осіб про те, що вони знаходяться на своєму сайті або збирають інформацію про них для цих функцій.

Вищезгадана технологія Google Ads (у тому числі для цілей retargeting або remarketingu) дозволяє показувати відповідне оголошення користувачам, які раніше відвідували веб-сайт, навіть після того, як вони покинули цей сайт. Для цього провайдеру послуг необхідно розпізнавати користувачів Інтернету, для чого використовуються файли cookie Google. Однак Google не буде обробляти дані, що дозволяють визначити особу особи, на яку націлена реклама. Юридичною підставою для використання зазначеної послуги та файлів cookie є ваша згода відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO у зв'язку з юридично обґрунтованими інтересами адміністратора тобто ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO.

Більш детальну інформацію про Google Ads можна знайти на веб-сайті:

https://support.google.com/google-ads/answer/2549063?hl=pl

 

d) Google Analitycs

Google Analytics використовує свої власні файли cookie в першу чергу для звітності взаємодії користувачів з Веб-сайтом. Файли cookie використовуються у разі цієї послуги в аналітичних і статистичних цілях Адміністратора (інформація про діяльність Користувачів і способи використання Веб-сайту).

Google Analytics також підтримує додаткове доповнення до браузера, яке при установці та активації відключає вимірювання Google Analytics на всіх сторінках, які переглядає користувач:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

У деяких випадках дані, зібрані за допомогою вищевказаного інструменту, можуть являти собою персональні дані, наприклад, такі як псевдонімні ідентифікатори файлів cookie, псевдонімні ідентифікатори показу реклами, IP-адреси, інші псевдонімні ідентифікатори користувача. Google Analytics збирає IP-адреси для забезпечення безпечного використання сервісу та інформування власників сайтів про те, з яких країн, регіонів і міст приходять користувачі ("геолокація згідно IP".

Юридичною підставою для застосування зазначеної послуги щодо Вас є згода відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. а) відповідно до юридично обґрунтованих інтересів адміністратора, тобто ст.6 абз. літ. f) RODO.

Більш детальну інформацію можна знайти на веб-сайті:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245#zippy=%2Cpliki-cookie-i-identyfikatory-google-analytics

e) Google ReCaptcha

З метою захисту від зловживання нашими інтернет формулярами або від небажаної розсилки інформації (спаму), ми можемо використовувати Google reCAPTCHA в деяких формулярах на цьому веб-сайті. Ця послуга не дозволяє автоматичному програмному забезпеченню (так званим ботам) здійснювати шахрайські дії на Веб-сайті. Служба включає в себе відправку в Google IP-адреси та інших даних, необхідних Google для Послуги reCAPTCHA. Згідно ст. 6 абз. 1. літ. а) RADO це служить для захисту наших законних інтересів щодо захисту нашого Веб-сайту.

Детальніше про політику конфіденційності для інструментів, що використовуються на веб-сайті Адміністратора від Google:

https://policies.google.com/privacy?hl=pl .

2. АНАЛІТИЧНІ / РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ FACEBOOK

Адміністратор може використовувати на своєму Веб-сайті інструменти, що дозволяють переглядати персоналізовану рекламу в Facebook, тобто товариство Meta Platforms, Inc. 1601 Willow Rd Menlo Park, CA, 94025-1452, USA.

Реклами буде відображатися тільки для користувачів, які мають аккаунт у соціальній мережі "Facebook", а дані Користувачів Сайту обробляються виключно для розпізнавання Користувача, щоб продемонструвати йому налаштовану рекламу з використанням файлів cookie, однак вони не зможуть ідентифікувати особу. Адміністратор не з'єднує дані, що використовуються для retargetingu або remarketingu, з будь-якими іншими даними. Інструменти від Facebook, на додаток до рекламних цілей, тобто, таким " як "Facebook Pixel Tag" ми також можемо використовувати для аналітичних і статистичних цілей. Юридичною підставою для використання сервісу "Facebook" та файлів cookie цього постачальника є ваша згода відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO.у зв'язку з юридично обґрунтованими інтересами адміністратора, тобто ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO.

Детальніше про політику конфіденційності для інструментів від Facebook:

https://www.facebook.com/privacy/explanation .

3. HOTJAR

Крім того, для статистичного аналізу ми використовуємо Hotjar. Hotjar - це служба аналізу сайту, що надається Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre 3, Elia Zammit Street, 3155 St Julians STJ, Malta ("Hotjar"). Hotjar використовує файли cookie для аналізу використання веб-сайту користувачами. Інформація, створена файлами cookie про те, як Ви використовуєте веб-сайт, зазвичай передається і зберігається Hotjar на серверах в Ірландії. Hotbar не обробляє повністю IP-адрес користувачів, однак якщо Ви не бажаєте збору даних Hotter, можна цю опцію відключити тут: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out. Правовою основою для обробки даних є ваша згода, відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO у зв'язку з юридично обґрунтованими інтересами Адміністратора, тобто ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті

https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy або https://www.hotjar.com/legal/compliance/gdpr-commitment .

4. VIMEO.COM INC.

В рамках нашого Веб-сайту ми можемо представляти Користувачам певний контент, використовуючи сервіси Vimeo.com Inc. з місцезнаходженням 555 West 18th Street Nowy Jork, NY 10011 USA, щоб мати можливість показувати Вам фільми й, таким чином, краще інформувати Вас про нас і наші послуги.

Правовою основою для інтеграції фільмів є наш законний інтерес у розумінні ст. 6 абз. 1 літ. f) RODO. Однак використання Vimeo для відтворення відео та подальшої обробки даних здійснюється виключно на підставі Вашої згоди відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. а) RODO.

Детальніше про політику конфіденційності у зв'язку з використанням Vimeo див. за адресою:

https://vimeo.com/privacy .

XIV. ПРОФІЛЮВАННЯ

Дані, надані Користувачами на веб-сайтах Адміністратора, не підлягають автоматизованому прийняттю рішень, однак Адміністратор залишає за собою право профілювати дані Користувачів в маркетингових цілях.

XV. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

1. У межах, не регульованих цією Політикою, діють відповідні загальні положення, зокрема RODO та Закон від 16 липня 2004 р. Телекомунікаційне право.

2. Про будь-які зміни, внесені в цю Політику, Ви будете проінформовані публікацією нового тексту Політики на Веб-сайті та відображенням повідомлення при вході на Веб-сайт.

3. Дана політика діє з 08.03.2022 року.

Ulubione ()
Realizacja
System CRM dla deweloperów OneButton